ו ר ד  נ ח מ י א ס
                    ת ז ו נ ה   ב ר י א ה   ל א י כ ו ת   ח י י ם

 
 
   


להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח



ע י נ ו ג י   ב ר י א ו ת  >> 

כ ד ו ר י   ת מ ר י ם  >

מרכיבים:

250 ג"ר מחית תמרים (חצי בלוק)
3 כוסות אגוזי מלך גרוסים
קליפת לימון מגורדת מחצי לימון
מיץ סחוט מחצי לימון
3 - 2 כפיות שורש ג'ינג'ר מגורד
1/2 כפית קינמון
זירעונים כתושים משני תרמילי הל

אופן ההכנה:

מערבבים ולשים לתוך בלוק התמרים כ- שתי כוסות מהאגוזים הגרוסים ביחד עם כל שאר המרכיבים עד לקבלת מרקם בצקי אחיד.
יוצרים כדורים בגודל אחיד (אפשר להיעזר בכפית מידה) ומגלגלים אותם בשארית האגוזים הגרסים.


כ ד ו ר י   ט ח י נ ה   ס י ל א ן  >

מרכיבים:

1/2 1 כוסות אגוזים גרוסים
1/2 1  וחצי כסות פצפוצי אורז
4 - 3 כפות טחינה גולמית (רצוי לא מלאה)
1/2 1  כפות סילאן (ללא תוספת סוכר)
1/2 1 כפות דבש
1/3 אגוז מוסקט מגורד
1/4 כוס זירעוני סומסום מלא לציפוי

אופן ההכנה:

מערבבים את האגוזים עם פצפוצי האורז ומוסיפים את הטחינה, הסילאן, הדבש ואגוז המוסקט ומעבדים לכדי תערובת גרגרית דביקה. ניתן להוסיף עוד מעט טחינה במידת והתערובת יבשה מידי.
יוצרים כדורים בגודל אחיד ומגלגלים אותם בזרעי סומסום מלא.

הצעת הגשה:

נחמד להגיש בתוך מנג'טים במידה המתאימה

* את שני סוגי הכדורים, אפשר לשמור במקפיא לאורך זמן
  להוציא מהמקפיא כ- 20 דקות לפני הגשה


Go Back  Print  Send Page

ורד נחמיאס 2011 ©

לייבסיטי - בניית אתרים