ו ר ד  נ ח מ י א ס
                    ת ז ו נ ה   ב ר י א ה   ל א י כ ו ת   ח י י ם

 
 
   


להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח


ל ח י ו ת   ב ר י א   ז ה   א פ ש ר י !  >>>

מהם עבורכם "חיים ששווה לחיות אותם"?
בעודכם מנסים לענות על שאלה מהותית זו, בוודאי הגעתם למסקנה המתבקשת, שבריאות טובה, היא התשתית הבסיסית לכל תסריט, שיעלה בעיני רוחכם.

גוף האדם הוא המכונה המשוכללת ביותר עלי אדמות, מן הראוי לכבד אותו ולאפשר לא את התנאים הבסיסיים, על מנת שיוכל לבצע את תפקידיו המורכבים בנאמנות. תנאים כמו; תזונה איכותית, פעילות גופנית יומיומית, חשיפה בריאה לשמש, שינה מספקת...וחיוניים לא פחות הם; תחומי עניין מעשירים, קריירה מתגמלת, תרגול רוחני, שמחה ואהבה...
חשוב להבין, שהתנאים הללו מצויים בידם ובאחריותם של כל אחד ואחת.

אם הגעתם להחלטה, שהגיע הזמן לקחת אחריות על בריאותכם ועל איכות חייכם, שאלו את עצמכם שאלה מהותית נוספת;
מה יש באפשרותכם לעשות בכדי לממש "חיים ששווה לחיות אותם"?
סביר להניח, שיהיה עליכם לחולל תהליך של שינוי. מסתבר ששנויים בהרגלים ובתבניות מחשבה הם עניין לא פשוט בעיקרו. לצורך העניין יש לקחת החלטה אמיצה ולהצטייד בתמיכה טובה ובהרבה נחישות, התמדה ואורך רוח.

בקורס זה ניתן לקבל כלים חיוניים ותמיכה, המאפשרים התמודדות מעשית עם סוגיות רלוונטיות מחיי היומיום. זהו הבסיס, שמתוכו, ניתן יהיה להבקיע ולחולל שינוי בהרגלי התזונה ובאורחות החיים, לטובת "חיים ששווה לחיות אותם".

הקורס כולל 6 מפגשים של 2:30 שעות

תוכנית הקורס:

מפגש ראשון 
- הצגת מטרות ויעדים אישיים
- מבוא לעקרונות התזונה הבריאה
- הצגת מודל "התזונה המשולבת"
- מרתון עלים ירוקים
- טכניקות ביתיות להנבטת זרעים
- טעימות + מתכונים

מפגש שני 
- פרמידת המזון בתרבויות השונות
- המלצה לחלוקת המזונות בצלחת
- חשיבות הירקות והפירות לתפקודי הגוף ולהתחדשותו
- שמנים ושומנים טובים ורעים
- באיזה כלים רצוי לבשל
- על המלח ועל מגוון התבלינים
- טעימות + מתכונים

מפגש שלישי 
- העדפת הדגנים המלאים על פני הדגנים המעובדים
- איך נכון לבשל דגנים
- סוגיית הגלוטן וסוגי קמחים
- לחמים על בסיס מחמצת טבעית, ללא שמרים
- זהירות סוכר! חומר לבן וממכר
- תחליפים טבעיים לסוכר
- טעימות + מתכונים

מפגש רביעי
- קטניות - מקור מצוין לחלבון מן הצומח
- חלבונים מן החי
- האנרגיה שבמזון
- חומציות ובסיסיות
- טעימות + מתכונים

מפגש חמישי
- סיור מודרך בחנות טבע
- ביקור במשקים אורגניים באיזור המרכז


מפגש שישי
- תרגול בתנועה על פי שיטת אושו
- פקניק על בסיס טעימות ממיטב התבשילים, שחברי הקבוצה יכינו למפגש הסיכום
- סבב סיכום


מועד פתיחת הקורס יפורסם כאן בהמשך...

המפגשים יערכו בחצר של ורד
הוראות הגעה למקום

עלות הקורס: 1200 ש"ח

* פתיחת הקורס מותנית במינימום 7 משתתפים
* ייתכנו שינויים בתוכנית, בהתאם לנסיבות שיתעוררו במהלך הקורס
* ההרשמה לקורס מהווה התחייבות לתשלום ולהשתתפות

 

 

Go Back  Print  Send Page

ורד נחמיאס 2011 ©

לייבסיטי - בניית אתרים