ו ר ד  נ ח מ י א ס
                    ת ז ו נ ה   ב ר י א ה   ל א י כ ו ת   ח י י ם

 
 
   


להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח


מ מ ר ח   פ ל פ ל י ם   א ד ו מ י ם  >>

מרכיבים:

10 פלפלים אדומים מסוג קפייה או 6 פלפלים אדומים גדולים
1/2 כוס אגוזי מלך
2 - 3 שיני שום (רצויי לחלוט במים רותחים)
שליש כוס שמן זית
מעט מלח
מעט פלפל גרוס
* אפשר חצי פלפל חריף קצוץ

אופן ההכנה:
צולים את הפלפלים בתנור (על גבי נייר אפיה) עד שהקליפה משחימה.
יש להפוך אותם כך שיהיו מוכנים מכל הצדדים ולהיזהר שלא ישרפו.
כשהפלפלים מוכנים, מעבירים אותם מייד לכלי סגור עד שיצטננו.
(בצורה זו הקליפה נפרדת בקלות) מקלפים ומנקים מהזרעים ומהגבעול.
מכניסים את הפלפלים למעבד מזון עם שאר המרכיבים עד לקבלת מרקם
גרגרי עדין.
* אפשר להוסיף חצי פלפל חריף קצוץ אם מעוניינים ברוטב פיקנטי.
(כדאי להשתמש בכפפות בכדי שהפלפל לא ישרוף בידיים)
מוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.


* אפשר לשמור במקפיא לאורך זמן


Go Back  Print  Send Page

ורד נחמיאס 2011 ©

לייבסיטי - בניית אתרים