ו ר ד  נ ח מ י א ס
                    ת ז ו נ ה   ב ר י א ה   ל א י כ ו ת   ח י י ם

 
 
   


להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח


פ ש ט י ד ת   ב ט ט ה  >>

מרכיבים:
4 - 5 בטטות בינוניות
2 בצל קצוץ
3 שיני שום כתוש
1 קובית טופו מפוררת
3 כפיות ג'ינג'ר מגורד
3 כפות שמן זית
3 ביצים
5 כפות קמח שיפן מלא
חופן זרעי דלעת
חופן סומסום
מעט מלח
מעט פלפל גרוס

אופן ההכנה:
מגררים בפומפיה את הבטטות (רצויי להשתמש בפומפייה של מעבד המזון)
במחבט (רצויי קראמית) מוסיפים כף שמן זית + 3 כפות מים ומוסיפם את הבצת הקצוץ ואת השום הכתוש מעברביים בכף עץ עד שהבצל נהיה שקוף.
מוסיפים לקערת ערבוב גדולה את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
משמנים תבנית מתאימה בשמן זית ומקמחים
יוצקים לתוכ התבנית את התערובת ומשטחים
מפזרים מעל עוד מעט זרעי דלעת וסומסום
מכניסים לתנור של 180 מעלות למשך כ- שעה או עד שמשחים מעט
* אפשר לתת לפשטידה "להתייבש" בתנור החם עד שיתקרר





Go Back  Print  Send Page

ורד נחמיאס 2011 ©

לייבסיטי - בניית אתרים