ו ר ד  נ ח מ י א ס
                    ת ז ו נ ה   ב ר י א ה   ל א י כ ו ת   ח י י ם

 
 
   


להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח


ס ל ט   נ ב ט י ם >>

מרכיבים:
- חצי כרוב לבן פרוס לפרוסות דקיקות
- כוס נבטי מאש
- כוס נבטי עדשים
- חצי חבילת טופו
- 2 כפות זרעי דלעת
- 2 כפות זרעי סומסום מלא
- 2 כפות זרעי פשתן (כדאי לכתוש מעט)
- 4 גבעולי בצל ירוק פרוס דק

רוטב אסיאתי:
- 5 כפיות ג'ינג'ר מגורד
- 5 שיני שום כתושות
- חצי כוס רוטב סויה, דל נתרן
- שליש כוס יין לבן
- 3 כפות חומץ אורז
- 4 כפיות סוכר חום

אופן ההכנה:
- מוסיפים לקערת הגשה את הכרוב הפרוס והנבטים.
- משרים פרוסות טופו דקות במחצית הרוטב האסיאתי לפחות לשעתיים.
- צורבים את פרוסות הטופו על גבי מחבת עד להשחמה וחותכים לקוביות.
- מסיפים את קוביות הטופו לקערה יוצקים את מחצית הרוטב הנותרת.
- מפזרים את הזרעים והבצל הירוק הפרוס מעל ומערבבים קלות.


Go Back  Print  Send Page

ורד נחמיאס 2011 ©

לייבסיטי - בניית אתרים