ו ר ד  נ ח מ י א ס
                    ת ז ו נ ה   ב ר י א ה   ל א י כ ו ת   ח י י ם

 
 
   


להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח


פ ש ט י ד ת   ב ר ו ק ו ל י  >>

רכיבים:

11/2 ק"ג ברוקולי / כורבית
1 בצל סגול
1 בצל לבן
3 ביצים אורגניות
3 כפות גדושות קמח שיפון
3 כפות שמן זית
1 חב' גבינה פטה עיזים (רצוי אורגנית)
1/2 כפית בהרט
1/2 כפית מלח
מעט פלפל גרוס

אופו הכנה:
מפרידים את ראשי הברוקלי / כרובית לפרחים קטנים,
חותכים את הבצל לרצועות עבות
מעבירים את הברוקולי והבצל לקערה גדולה.
מערבבים בקערה קטנה את הביצים הקמח השמן והתבלינים ויוצקים לקערה הגדולה עם פרחי הברוקלי והבצל.
מפוררים את גבינת הפטה לפירוים ומפזרים מעל
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לכ- 3/4  שעה או עד להשחמה.





Go Back  Print  Send Page

ורד נחמיאס 2011 ©

לייבסיטי - בניית אתרים