ו ר ד  נ ח מ י א ס
                    ת ז ו נ ה   ב ר י א ה   ל א י כ ו ת   ח י י ם

 
 
   


להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח


פ ש ט י ד ת   כ ר י ש ה  >>

מרכיבים:

6- 7 גבעולי כרישה
2 בצלים גדולים
3 ביצים אורגניות
5 כפות  קמח שיפון מלא
מעט אבקת בהרט
מעט מלח גס (אטלנטי הימלאיה)
מעט פלפל טחון
פלחי לימון

אופן ההכנה:
חותכים את הכרישה והבצלים לפרוסות עבות
לסיר עמוק, יוצקים כף שמן זית + 3 כפות מים ומוסיפים את פרוסות הכרישה והבצל. מוסיפים מעט מלח גס ומערבבים.
הכרישה ובצלים מתחילים להפריש נוזלים ולהתרכך ויש לאדות ללא מכסה, תוך כדי ערבוב עד שהנוזלים מתאדים לחלוטין ופרוסות הכרישה והבצל מפורקת שקופות ורכות מספיק.
מכבים את האש ונותנים לסיר להצטנן.
אחרי שהסיר הספיק להצטנן, מוסיפים את הביצים את הקמח והתבלינים מערבבים היטב ויוצקים את התערובת לתוך תבנית משומנת ומקומחת בגודל מתאים.
מכניסים לתנור בחום 150 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה
מכבים את התנור ונותנים לפשטידה להמשיך "להתייבש" בתנור.

הצעת הגשה:
מגישים לצד פלחי לימון - הלימון מוסיף המון במקרה זה



Go Back  Print  Send Page

ורד נחמיאס 2011 ©

לייבסיטי - בניית אתרים